2015 Asansör Fuarı

2015 Asansör Fuarı

ASANSÖR İstanbul 2015, yurt dışı tanıtımlarına Almanya ile başladı!

Alanında dünyanın en büyük fuar organizasyonu olarak kabul edilen ASANSÖR İstanbul’un, 2015 yılı yurt dışı ziyaretçi çalışmaları kapsamında ilk durağı Almanya Interlift Fuarı oldu…

İngiltere merkezli Tarsus Group iştiraki olan İstanbul Fuar Hizmetleri A.Ş.’nin (İFO), 2015 yılında 14’.sünü gerçekleştireceği Uluslararası Asansör İstanbul’un yurt dışı tanıtım çalışmaları başladı. Bu kapsamda ilk olarak, 15-18 Ekim 2013 tarihleri arasında Almanya’nın Augsburg kentinde düzenlenen Interlift Fuarı’na katılan ASANSÖR İstanbul, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Standında, Almanya’nın yanı sıra İtalya ve İspanya gibi Avrupa ülkeleri ile Balkanlar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinden gelen ziyaretçileri ağırlayan ASANSÖR İstanbul için, 26-29 Mart 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek buluşmaya yönelik yoğun tanıtımlar gerçekleştirilirken, davetiye ve broşür dağıtıldı.

İFO, alanında dünyanın en büyük fuar organizasyonu olarak kabul edilen ASANSÖR İstanbul 2015’in yurt dışı tanıtım çalışmalarına bugünden başladı. Yıllık 500 milyon dolar cirosu, binlerce kişiye yarattığı istihdam olanağı, inşaat sektörüne sunduğu katma değer, ihracat büyüklüğü ve dış ticaret açığı vermeyen nadir iş kollarından birisi olması ile öne çıkan Türk Asansör Sektörü’nün dünya ile buluştuğu ASANSÖR İstanbul, Almanya Interlift Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı. Her sene olduğu gibi bu yılki katılımda da büyük ilgi gören ASANSÖR İstanbul standı, 26-29 Mart 2015 tarihleri arasında 14. sü düzenlenecek fuarın, sektör için belirleyici rolünü bir kez daha kanıtladı.

Fuar sektörü, sektör fuarı büyütüyor!

Geçtiğimiz Nisan ayında 13.’sü gerçekleştirilen ASANSÖR İstanbul’un açılış töreninde söz alan European Lift Association ELA (Avrupa Asansör Derneği) Başkanı Philippe Lamalle, Avrupa’yı kıskandıran bir büyüme başarısı yakalayan Türk Asansör Sektörü’nün kendisiyle gurur duyması gerektiğini söylemişti. Bölgesinde liderliğe oynayan Türk Asansör Sektörü, bu alanda dünyanın en büyük fuar organizasyonu olan ASANSÖR İstanbul’dan aldığı güçle istikrarlı büyümesini sürdürüyor. 2013 yılında, 37 ülkeden 390 katılımcının stand açtığı ve dört gün boyunca 72 ülkeden 26.638 profesyonelin takip ettiği ASANSÖR İstanbul’un, 2015 yılındaki organizasyonu için 28 bin profesyonel ziyaretçi hedefliyor.